Unge veteraner i Girl Happy

gilrhappynrk

De har holdt det gående siden 1999, opptrådd foran hundretusen publikummere og gitt ut CD: Allikevel er Oslo-bandet er relativt ubeskrevet blad i Norge.

 Kvartetten spiller gladpop inspirert av så vel Beatles som Prince, og forsøker å skrive «klassisk» pop med en moderne twist.

Gruppa i dag består foruten Christoffer Bergersen (sl.verk) og Tor Einar Krogtoft-Jensen (vokal), av Eskild Sundt-Hansen (bass), Chrystalief (gitarer) og Christian Engebretsen på synth.

Fra 2004 har gruppa spilt aktivt sammen og Krogtoft-Jensen hadde allerede skaffet seg et godt kontaktnett. Blant disse var Magne Furuholmen: Noe som førte til at bandet ble headhuntet inn som oppvarmere til a-has store konsert i Frognerparken 2005 – etter sigende gruppas konsertdebut.

Siden har det blitt mange konserter og spillejobber, og også en CD: «Take It To The Mountains» fra 2007.

Gruppa har også forsøkt markedsført seg i Tyskland, med et nokså guffent neste-uhell på plakaten: «The Happy Girls» ble bandnavnet hetende. Feilen ble rettet opp i tide…

girlhappy

I Skien skal de ut på scenen som nummer tre med låta «SOS», en rask og fengende poplåt som gruppemedlemmene håper skal åpne nye veier for karrieren.


Stem på din favoritt av Skiens-låtene!

Les alt om Skiens-finalen her (link)!

{pollxtbot id=31}

{pollxtresultbot id=31}

Oppdater siden for resultat.


* Girl Happy på Facebook (link)

* Blogg (link)


Kilder:  nrk, universal, groove.no, budstikka, girlhappymusic.com

Pressebilder: NRK

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien