Serbia offentliggjør artistenes navn

serbia(Oppdatert) Som tidligere meddelt her på escNorge skal den serbiske komponisten Kornelije Kovac og hans to døtre Alexandra og Kristina skrive hver sin melodi til den serbiske nasjonale utvelgelsen.

Nå har man offentliggjort hvilke artister som skal framføre de tre melodiene og serbisk presse kan meddele at det er gruppen “The Breeze” som skal synge Kornelije  Kovac  sin melodi, Alexandra Kovac framfører sin egen sang og Danica Radojičić (Nina) synger Kristina Kovac sitt bidrag.

The_Breeze«The Breeze» er en relativt ukjent gruppe i Serbia. Den har fem medlemmer og synger til daglig Beatles og Beach Boys inspirert musikk fra 60 og 70 tallet. Kornelije Kovacs melodi heter «Ring Ring Ring» og skal være en up tempo låt av den glade sorten og skal være en riktig Eurovisionlåt basert på 60-tallets sound.

NinaDanica Radojičić (Nina) er en populær artist i Serbia. Hun startet som tekstforfatter og vant etter hvert mange utmerkelser og priser, bl. den gjeveste i FEDMUS konkurransen. Fra 2003 har hun deltatt i mange musikkonkurranser og sangkonkurranser og hennes favoritter er “Coventry Peace Month” i England og “Srebrna Jantra” in Bulgaria.

Alexandra_KovacAlexandra Kovac er en av Serbias mest populære artister og synger selv sitt bidrag. Hun startet sin karriere som tenåring og startet bandet «K2» med sin søster Kristina. Hun satset senere på en solokarriere og er den første kvinnelige serbiske artisten som har hentet hjem en MTV Award.

Hvem av familiemedlemmene som går av med seieren sammen med sin artist og får representere Serbia i ESC, får vi se og høre i den serbiske nasjonale finalen den 26. februar.

Kilde; esctoday.com

 

 Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien