Enda et tvillingpar til Eurovision 2011

slovakiaEtter mye om og men har Slovakia endelig presentert sin representant for Eurovision Song Contest 2011. Det er de eneggede tvillingene Daniela og Veronika med artistnavnet «TWiiNS» som skal synge låten I’m still alive i Düsseldorf. Dette er to jenter som overhodet ikke er ukjent med Eurovision-sirkuset. Låten vil bli presentert den 5. mars.

De eneggede tvillingene Daniela og Veronika Nízlová ble født 15. mai 1986 og fyller dermed 25 år dagen etter finalen i Eurovision 2011. Tvillingene er multitalenter – de er sangere, skuespillere og de har ledet sitt eget TV-show. De har gitt ut flere singler og har nå flyttet til Los Angeles, USA der de jobber med sitt nye album. Blant andre har de svenske låtskriveren og idoldommeren Andreas Carlsson med på laget. I 2008 var tvillingene baksangere for tsjekkiske Tereza Kerndlova og er dermed ikke ukjent med Eurovision.

TWiiNS1low

Låten «I’m still alive» er skrevet av Bryan Todd, Sandra Nordstrom and Brano Jancich, som er en av tvillingenes ektemann. Låten vil bli presentert for første gang i offentligheten den 5. mars. TWiiNS deltar i første halvdel av andre semifinale, den 12. mai.

Nedenfor kan du se litt hva tvillingene har hatt å by på tidligere:

Synge live kan de også!

Vi ønsker tvillingene lykke til i mai!

Kilder: http://www.twiinsmusic.com, Wikipedia

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien