escNorge – på tysk barne-tv?

1wlogo11Ja, faktisk; på riksdekkende tysk barne-TV! Intervjuet av…Lena Meyer-Landruth?! Eh; kanskje ikke helt? Men det er altså helt utrolig hva man kan risikere å bli utsatt for når man går på sirkus, og esc-sirkuset er selvfølgelig intentunntak!

På vei tilbake fra arenan til presseteltet, etter å ha sett Israels siste prøver, ble jeg stoppet av selveste Lena…eller…nei, det var visst bare en fyr med et digert Lena-ansikt…

tvlena

Men han presenterte seg da som Lena Meyer-Landruth og lurte på hva jeg trodde om hennes sjanse til å vinne igjen i år. Jeg svarte som sant er, at jeg er redd for at sjansene for det er syltynne…Hun ble selvfølgelig kjempeskuffet, og ville vite hvorfor jeg tror det, og jeg begrunnet det med sangvalget. Og var selvfølgelig helt klar på at det ikke er noe galt med HENNE. På oppfølgingsspørsmålet; hvem tror du vinner da? sa jeg UK, og ble tvert anklaget for å si det bare fordi jeg er derfra… Begynner jeg å høres BRITISK ut?!?!?! IKKE bra!

Jeg greide selvfølgelig å gå fra kabelen for overføring av bilder til pc’en på hotellet, så bilder kommer når dagens prøver er slutt! Da kommer det til gjengjeld bilder av ALT!! (Nesten…)

Nå begynner de fem store; tenker jeg nærmest flytter inn borte i arenaen nå, så kommer jeg tilbake med en liten oppsummering av alle dagens prøver og litt fra noen pressekonferanser (og andre «hæppenings»…) Går derfor glipp av pressekonferansen til Dana International…her må det prioriteres KNALLHARDT!!

Har ikke fått noen posthylle forresten, men har gode venner som heldigvis gjerne deler på alt «stæsjet» de har fått!

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien