Første økt i Esprit arena

1wlogo11Endelig ordentlig i gang! Jeg kjenner litt på at den uka som er ferdig er den morsomste…men jeg får i alle fall med meg slutten på den! Og selv om det vel bare var en av mine personlige favoritter som skulle i ilden under formiddagsøkta, je, så fikk jeg meg noen hyggelige overraskelser fra andre også. Og et par mer skremmende…

Forresten; bare for å være HELT sikker på at ingen skulle gå glipp av hvem jeg a)representerer og b) heier på; 

IMG_37581

Men altså; ankom arenaen, fikk akkrediteringen min og en skikkelig goodiebag (bilde kommer senere), måtte gjennom sikkerhetskontroll for å komme inn i presseteltet (akkurat som når man skal ut å fly; både jeg og alle tingene mine ble «gjennomlyst…), og traff kjentfolk med det samme!! Andy og Dov har jeg bare truffet på nett før, men Andy er ikke vanskelig å kjenne igjen. 

Like etter at vi kom satte Eric Saade i gang inne i arenaen, så det var bare å finne fram kameraet og finne seg en ok plass. I mitt neste liv skal jeg DEFINITIVT bli lang…ikke lett for en liten terte å få fritt utsyn, gitt. Men det ble da et bar ok bilder (les; uten hoder i veien…). 

IMG_37631

IMG_37651

Og bare sånn at det er sagt; det er ikke NOE i veien med det rent visuelle i dette nummeret… Stemmen snakkes det mye om her; holder han tilbake i hver eneste gjennomgang, er han ikke bedre eller er det noe i veien med stemmen? Og den aller største snakkisen er selvfølgelig buret…hørte flere som rett og slett lurte på om, og faktisk NÅR svenskene skal gi opp den idéen… Men i dag fikk de i alle fall sprengt EN rute…

Neste nummer ut var Bulgaria. Og her var jeg skikkelig spent. Er Poli god nok live til å fikse denne låta, som er vanskelig å synge godt? Og svaret er ja, det er hun helt klart. I tillegg har hun en sceneutstråling som få matcher, i alle fall live på scenen. På grunn av krasjende timeplan fikk jeg aldri sett henne på skjerm i dag, så det blir spennende å se i semien. IMG_37751

IMG_37781

Her er jeg nødt til å forlate dere; EuroClub, med gamle og nye venner, venter… De neste landene fra økt en kommer i løpet av natten, og de fem store på morgenkvisten… (Hadde tenkt å rekke litt mer her før jeg måtte dra, men det er ikke lett med nytt kamera og overføring av bilder og opplastinger som tar opptil flere evigheter… Må snakke litt med bildesjefen om hvordan det eventuelt går an å få opp hastigheten på bildebehandlingen… )

Fra Hotell Monopol; over og ut (på byen!)!

Del:
Relaterte artikler
EBU
2023: Alle låtene
Intervjuer
2023: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien