Flere nei til MGP 2012

NRK og Eyeworks Dinamo fortsetter jakten på arrangørbyer for neste års delfinaler i Melodi Grand Prix.

Seneste kjente byer som har avslått tilbud om arrangement, er Fredrikstad og Bø i Telemark (blidet under).Tidligere er det også kjent at Larvik har utelukket en delfinale, mens Sarpsborg og Skien ikke vil gå på en ny runde i 2012.

botlm

I Fredrikstad ble det baluba uten like, da byens ordfører stilte opp i Bobbysocks-kostyme -> for å fronte en mulig delfinale i byen. Drømmen ble deretter nedstemt i kulturutvalget i byen.

Bø i Telemark har tidligere vist interesse for et arrangement, men i følge Varden -> føler kommunen at det denne gang ble for kort tidsfrist til å sette i gang prosjektutvalg og finne de nødvendige sponsorene.

NRK og Dinamo har alltid ytret et ønske om å spre delfinalene så mye som mulig i landet, og avslagene vi har sett de siste ukene, kommer nok trolig av tankegangen av å ikke ha flere arrangement i samme distrikt.


English summary:

NRK and the production company Eyeworks Dinamo are still searching for possible venues and host cities for the up coming MGP 2012. Which cities that actually will host the heats, is even more unclear, after several bid rejections the last couple of weeks.

What is known, is that last years host cities, Sarpsborg and Skien are out, while nothing is heard from Florø or Ørland.

Skien is known to has come up with the winner of MGP three times in a row: Alexander Rybak, Didrik Solli-Tangen and Stella Mwangi all won their heats in Skien.


Del:
Relaterte artikler
MGP
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien