Comeback for Charlotte Perrelli i Melodifestivalen?

Etter den skuffende 18. plassen i finalen i Beograd uttalte Charlotte Perrelli at hun var ferdig med Melodifestivalen og ESC for godt. Men man skal aldri si aldri – nå har Charlotte signalisert at hun er åpen for å stille opp i neste års Melodifestival dersom den rette låten dukker opp.

perrelli

Med en seier i Eurovision Song Contest og to topplasseringer i Melodifestivalen hører Charlotte Nilsson Perrelli til blant de mest suksessfulle svenske schlagerartistene gjennom tidene. Men nedturen ble stor da hennes Hero bare nådde 18. plass i 2008-finalen, og det senere viste seg at hun nådde finalen kun som juryenes wild-card.

– Jeg sa etter Beograd at jeg aldri mer kom til å stille opp, men det er så utrolig artig å være med, så jeg vet ikke, uttaler Charlotte Perrelli nå i et intervju med den svenske avisen Expressen. – Jeg har fått forespørsler og tilbud om å jobbe med en av de absolutt beste svenske låtskriverne, så det er klart at lysten er der.

Comebacket kan skje allerede i neste års Melodifestival. – Det er absolutt en mulighet, men ingenting er sikkert ennå, avslutter Charlotte, som for tiden er travelt opptatt med å reise Sverige rundt som et av medlemmene i den populære Diggiloo-turneen.

Arbeidet med å hente inn artister og låtskrivere til Melodifestivalen 2012 er nå i full gang i SVT, og vil pågå utover sommeren og høsten.

Kilder: Expressen, Poplight
Foto: Expressen 

 

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien