Hera Björk med årets Gay Pride-låt på Island

I forbindelse med Pridefestivalen i Reykjavik blir det gitt ut en egen låt, og denne gangen var det Hera Björk som fikk æren av å fremføre årets Pride-låt. Den heter «Feel the Love Tonight», og hun fremfører den sammen med Haffi Haff, som heller ikke er noe nytt navn for Eurovision Song Contest-entusiaster.

herawiki

Han deltok i Söngvakeppni Sjónvarpsins 2008 med «The Wiggle Wiggle Song». Det er flere kjente Eurovision Song Contest-navn som er involvert i låten, for Hera Björk har skrevet den sammen med Örlygur Smäri, som hun også samarbeidet med på «Je ne sais quoi». I tillegg har Petur Örn, som konkurrerte i årets Söngvakeppni Sjónvarpsins med bidraget «Elísabet», vært med på å skrive låten. 

 

Hera Björk representerte, som de fleste husker, Island i Eurovision Song Contest 2010 i Oslo. I tillegg var hun korist for Eurobandið i 2008 og for Yohanna i 2009. Hun kom også veldig nære å representere Danmark i 2009, da hun kom på andreplass med sangen «Someday», kun slått av Brinck med «Believe Again». 

Kilde; visir.is, mbl.is, esctoday.com
Bilde; wikipedia.org 

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien