Aserbajdsjanske myndigheter hindrer hotellbooking

Men de gjør dette bare for å hindre en priseksplosjon som vil føre til at mange ikke vil ha råd til å komme til Eurovision Song Contest 2012 i Baku. Dette melder abc.az i dag. 

hiltonbaku

Hilton Baku, som står ferdig i disse dager

Det er kultur- og turistminister Abulfaz Garayev som informerer om at ingen reisebyråer eller overnattingssteder har lov til å ta imot bestillinger for perioden under og rundt Eurovision Song Contest, anslått å være fra 4.-27.mai 2012. Forbudet gjelder fram til 1.september 2011. 

Denne bestemmelsen er tatt for å unngå at prisene skal skrus opp til et så høyt nivå at potensielle besøkende ikke vil ha råd til overnatting. Garayev sier at alle hotellene nå har sluttet å ta imot bestillinger. Før de kan begynne å ta bookinger igjen må det først legges en plan for hvordan gjestene skal tas imot best mulig, da det er ventet et stort innrykk av turister i denne perioden.  

Kilde; abc.az
Bilde;  skyscrapercity.com

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien