Mer Eurovision for Ovi?

Norsk-rumenske Ovi Jacobsen (tidligere Martin) har ikke gjort sitt i Eurovision-sammenheng. Etter å ha tatt Romania til en finfin tredjeplass i Oslo i 2010 sikter han nå mot en ny deltakelse for sitt opprinnelige hjemland, og det i et mulig samarbeid med Sveriges allestedsnærværende schlagerkomponist Thomas G:Son.

ovi

I den siste tiden har Ovi deltatt på et eget komponistseminar, Songfarm, i Sverige, der han altså har skrevet en splitter ny sang sammen med superveteranen Thomas G:Son. Denne sangen vil etter alt å dømme bli sendt inn til den rumenske ESC-uttakningen i høst. Hvem som skal fremføre sangen er ennå ikke kjent.

I tillegg til Thomas G:Son har Ovi også samarbeidet med norske Erik Faber om en ny låt som etter sigende skal utgis i de skandinaviske landene og i Romania.

For tiden oppholder Ovi seg i København, der han sammen med produsenten Thomas Schulz jobber med sluttføringen av sin siste single Fuel To The Flame. Her gjenopptar han samarbeidet med sin ESC-partner fra Oslo, Paula Seling.

Kilde: esctoday
Foto: NRK
Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien