Seier for Jedward

Om noen trodde de hyperaktive tvillingene i Jedward skulle ta livet med ro etter en travel sommer i kjølvannet av Düsseldorf….: Da har dere sjeldent tatt mer feil!

jedwardsun

Mandag ble guttas første studioalbum med originalmateriale, «Victory», landert – og på trappene står også et eget TV-show hjemme i Irland på statskanalen RTE. «OMG! Jedward’s Dream Factory» blir å se på irsk TV senere i høst, og er en oppdatert variant av BBCs «Jim’ll Fix It», som frem til 1993 gikk i over 20 år på den britiske kanalen.

Single nummer to fra «Victory», «Bad Behaviour» (se video under), har vært en av de store sommerslagerne i Irland, og det forventes at CD-en neste uke går like til topps på de irske listene.

Presseinteressen er også fremdeles stor hos britene, og selv om platesalget har stanset noe opp, blir det stadig snakket om en Jedmania med stadige sprell og oppslag hos de største avisene som Dailymail og The Sun.

For de som vil vite alt man egentlig ikke trenger å vite om John Paul Henry Daniel Richard og Edward Peter Anthony Kevin Patrick Grimes – kan artikkelen  «The Terrible Twins» være en god kilde…

Om Jedward etter ryktene vil innta ESC-scenen igjen, er derimot ennå bare et rykte!

victorycover2



Kilder: wiki, entertainment.stv.tv, rte, irishtimes.com, bilde: ukjent

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien