Lise Karlsnes neste MGP-navn

Mange fans har etterlyst mer kjente navn på artistlisten foran MGP 2012. Nå har de kanskje fått svar på tiltale idet tidligere Briskeby-vokalist Lise Karlsnes melder at hun er klar for deltakelse.

Lise Karlsnes2

Lise Karlsnes i spissen for bandet Briskeby var en fast gjenganger på norske hitlister i første halvdel av 2000-tallet. Gjennombruddsalbumet Jeans for Onassis solgte i 130 000 eksemplarer, og med suksesslåter som Propaganda, Wide Awake og Cellophane Eyes har Briskeby og Karlsnes satt et tydelig stempel på norsk popmusikk.

Nå stiller hun altså solo i Melodi Grand Prix, og hun kan avsløre at det er en gammel, hemmelig artistdrøm som går i oppfyllelse for henne.

– MGP er et av de få virkelig spektakulære showene og en god brobygger mellom finkultur og folkelighet, sier Karlsnes til NRK.

MGP-general Per Sundnes er overlykkelig over endelig å ha fått Karlsnes med på deltakerlisten, og kan røpe at han begynte å mase på henne for alvor i fjor.

– Hun har alt som kjennetegner en stor entertainer, sier Sundnes, som fortsetter: – Lise er Norges mest stilsikre og frekkeste dame, så her kommer det norske folk til å få et spektakulært show.

I tillegg til musikken har Lise Karlsnes de siste årene gjort seg bemerket med sin egen solbrillekolleksjon og som modell for Vero Moda. I 2010 debuterte hun som soloartist med singelen Forty Nights, og tidligere i høst kom en ny single med tittelen Red Hot.

Denne låten vil bli å finne på albumet Dance or Die, som etter planen skal komme ut i 2012. Bidraget Lise Karlsnes skal delta med i MGP er selvskrevet og vil også være å finne på dette albumet.

Kilde: NRK
Foto: Wikipedia
Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien