Spesielt glamorøst show i Serbia

Den 10. mars, klokken 21:00 CET, vil serbiske og utenlandske Eurovision fans ha mulighet å se den første presentasjonen av sangen som skal representere Serbia i Eurovision Song Contest 2012 i et glamorøst show på RTS 1 som består av Zeljko Joksimovics gamle sanger og spesielle gjester.

serbia

Zeljko Joksimovic ble gjennom RTS valgt internt som artist, og gjennom Evropska Pesma eller European Song vil  Zeljkos sang bli valgt. Sangen kan være alt fra en ballade til en poplåt, ellers så kan sangen være en sang fra hans eget land og på hans språk. Zeljko har også tidligere representert Serbia i Eurovision. Med seg når han synger vil han ha med seg RTS symfoni orkester, for å spille mange av hans gamle kjente sanger.

De spesielle gjestene i showet er Jelena Tomasevic og Bora Dugic, som representerte Serbia i Eurovision 2008 med sangen «Oro» som er skrevet av Zeljko,Ivan Bosiljcic, Hari Varesanovic  som også er kjent som Hari Mata Hari, som var Bosnia og Herzegovinas representant i  Eurovision 2006 med Zeljkos sang Leila.

I Eurovision Song Contest  2012  er Zeljko Joksimovic  i semifinale 2 den 24.mai.  

Kilde:www.esctoday.com

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien