Spania: Pastora øver før hun reiser til Baku

Pastora Soler som skal representere Spania i årets Eurovision er opptatt med å øve på hennes bidrag «Quedate Conmigo» før hun drar til Baku. En måned før Eurovision finalen har hun delt hennes tanker angående hennes forberedelser  i et intervju med TV- kanalen TVE1.

spania2


Pastora er opptatt i Madrid i disse dager med å øve på bidraget til Eurovision finalen. I følge henne vil «Quedate Conmigo» bli representert på en elegant og lett måte. I en video vist på TVE1, har hun øvd med de fem koristene/danserene.

Kjolen som Pastora har valgt ut til Eurovision finalen vil bli «en overraskelse», men hun har avslørt at hun skal bruke høye heler.

Forrige lørdag, hadde hun mulighet å synge i Eurovision in Concert, i Amsterdam. Det var utrolig og jeg var veldig overrasket over at publikum  som kom fra andre land kjente til sangen. Pastora fortalte og til RTVE at hun var spent for å møte Albania sin representant Rona Nishliu, «en av de beste stemmene i konserten» og Slovenia sin representant Eva Boto som har «en bra sang». Hun følte en spesiell  kontakt med Portugal sin representant Filipa Sousa: «Hun kommer fra Algarve, og jeg er fra Sevilla. Vi er nesten naboer og da føler jeg at vi har nær kontakt».

 

Kilder:esctoday.com

Del:
Relaterte artikler
EBU
2023: Alle låtene
Intervjuer
2023: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2023
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien