Euforisk sommerhit

Hun har ligget på de norske listene i 10 uker allerede, men nå topper Loreen og Euphoria våre hjemlige lister med Euphoria.

lor sju

På ukas VG-liste er hun den eneste av ESC-låtene som klarer å komme inn på Norges offisielle hitlste, foruten Tooji som klatrer tilbake på Topp 20 etter noen ukers fravær.

 Speider vi mot iTunes, som stadig er landets største nettsted for nedlasting, finner vi nå imidlertid Lorren slått ned fra toppen av Justin Biebers nyeste låt – men årets kypriotiske låt, Ivi Adamou og La La Love – ser ut til å av en eller annen forunderlig grunn, å ha etablert seg blant de 20 mest populære låtene her.

Selv med Bieber på førsteplass, kan mye allikevel trolig tyde på at Loreen topper iTunes-listene – da låta er dobbeltregistrert gjennom samlealbumet Now.

Det er veldig langt ned til de resterende Eurovision-låtene på iTunes en drøy uke etter finalen. Tooji finner vi på som nr 43, mens russiske Buranovskiy Babushki er eneste «tredjelåt» vi sporer opp.

Dagens mest oppsiktsvekkende nyhet, står imidlertid NRK P3 og Lydverket får, da de kjører frem Euphoria som årets sommerhit. Og Lydverket er vel akkurat ikke hva man først og fremst forbinder med ESC-låter….?

Kilder: VG, NRK, iTunes

Bilde: Wivian R. Kristiansen/escNorge

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien