Polen avgjør det hele i oktober

Det er flere og flere land som bekrefter sin deltakelse for neste års Eurovision Song Contest i Malmö, den endelige avgjørelsen fra Polen får vi i oktober, det melder en tsjekkisk Eurovision nettside som har fått det bekreftet fra en representant fra den polske TV-kanalen TVP.

polen

Polen har ikke vært veldig suksessfulle når de har vært med i Eurovision Song Contest, forrige gang de klarte å kvalifisere seg til finalen i Eurovision var i 2008, hvor de heller ikke fikk en god plassering. Beste plassering var i 1994 hvor Polen fikk en 2.plass i finalen hvor landet ble representert av Edyta Gorniak. 

Som de fleste vet så deltok ikke Polen i årets Eurovision Song Contest i Baku, på grunn av at de skulle arrangere Europa mesterskap i fotball i Polen og Ukraina. 

Kilder:eurovisiontimes.wordpress.com

 

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien