3. gang – lykkens gang?

 

Vil det blive «3. gang – lykkens gang» for hviterussiske Alyona Lanskaya, efter at det forleden dag ble avslørt, hvilken låt som skulle erstatte «Rhythm of love», som hun vannt den hviterussiske finale med i desember.

 

Som vi tidligere på ugen kunne avsløre, tydede det på at låten «Solayoh» ville blive låten, som Alyona skulle stille på scenen i Malmø med. Det er efterhånden blevet en tradisjon, at Hviterussland efter deres finale, serverer endringer av deres representant, og i fjor endredes ikke kun låten, men også artisten blev skiftet.

 

Lykken var nemlig stor for Alyona Lanskaya i 2012, da hun vannt den hviterussiske finale med låten «All my life». Men scenen var knapt taget ned igjen av tv-selskapet BRTC, før end at president Alexander Lukashenko kom med ankalger om avstemningsfusk, hvorefter at en ny låt måtte finnes. Stakkels Alyona måtte seinere se sig erstattet av gruppen Litesound med låten «We are the heroes».

 

All my life

 

 

 

I desember var Hviterussland så hurtigst ute av alle i kampen om å finne representant til 2013, og Alyona sluttede atter med å vinne hele den nasjonale finale, denne gang var det med låten «Rhythm of love». Men også denne gang skulle det blive med motgang for Alyona, for i slutningen av januar måned, kom beskeden fra tv-stasjonen BRTC, at den låten skulle erstattes med en ny låt.

 

Rhythm of love

 

 

 

Efter en del tid, kunne BRTC så forleden dag avsløre, at låten «Solayoh» vil blive låten, som Hviterussland stiller med i år, og til al held for Alyona, bliver hun ikke denne gang erstattet av en anden representant, så kanksje det bliver «3. gang – lykkens gang» for den kønne jente.

 

Solayoh

 

  

 

Alyona Lanskaya startede med sukses i 2011 ved å vinne den internasjonale slaviske konkurranse: «Slavianski Bazaar Contest» – «The international festival of arts», som årligt løper av stablen i den hviterussiske by Vitebsk. Konkurransen har været der siden 1992, og har blandt haft ukrainske Ruslana som vinner tidligere. Nu er det tid for Alyona Lanskaya til å få sjansen, for å reise til Sverige og gjøre sit for landets sukses.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien