Siste nytt: Makedonia bytter sang

Hviterussland er ikke det eneste landet som bytter låt til Malmö. Siste nytt er at også Makedonia har vraket sitt opprinnelige bidrag og nå akter å stille med en annen låt.

 

Det er duoen Esme & Lozano som skal representere de makedonske fargene i år, opprinnelig med sangen Imperija. Men etter flere negative reaksjoner på låtvalget gjøres det nå store endringer i Makedonia.

 

Lederen for den makedonske ESC-delegasjone, Ljupco Mirkovski, uttalte i et intervju med avisen «Journal» at de ville ta hensyn til publikums reaksjoner på Imperija, og etter at låten ble spilt i et show på TV-kanalen MRT kom det mange negative tilbakemeldinger på sosiale medier. MRT har derfor valgt å trekke Imperija fra konkurransen.

 

Nå er et nytt låtskriverteam etter sigende i gang med å skrive låten som Esme og Lozano skal ta med seg til Malmö. Dette teamet inkluderer hitmakerne Darko Dimotrov og Lazar Cvetkovski i tillegg til Simenon Atanasov og Elena Risteska, som representerte Makedonia i ESC i Athen i 2006 med låten Ninanajna.

 

Det nye bidraget må leveres til EBU senest 18. mars. escNorge følger utviklingen i Makedonia videre.

 

Kilde: www.dnevnik.com.mk

Del:
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Relaterte artikler
Italia 2022
Intervjuer

2022: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2022
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien