Oddsen – to uker før Malmö

Mandag om to uker starter de første prøvene i Malmö, og det er på tide å ta seg en runde til oddsen – for å se hva som rører seg for de som velger å spille på Eurovision.

Oddschecker er en fin ressurs for å sammenligne de mange bettingselskapene og deres forskjellige odds på låtene, og her oppdateres og rangeres også landene kontinuerlig.

Disse landene befinner seg på topp 10 – lavest vinnerodds – i morgentimene lørdag.


 1. Danmark
 2. Ukraina
 3. Norge
 4. Russland
 5. Nederland
 6. Italia
 7. Sverige
 8. Tyskland
 9. Georgia
 10. Aserbajdsjan

Det er et lite skille her mellom de fem øverste og fem nederste hos mange selskap. Vi merker oss også at oddsen stiger ganske kraftig fra land nummer tretten – Hellas.

San Marino og Storbritannia ligger like bak de ti listede over, og her kan raskt mye endre seg; noe det vanligvis gjør, når bare prøvene kommer i gang.

Ønsker du virkelig å SATSE, er det bare å spille på Latvia – som ligger desidert sist. Heller ikke naboen i sør, Litauen, er spesielt verdsatt fra odsselskapene – mens vår nabo i nordvest, Island, også listes blant bidragene som svært få har tro på.

Sorterer vi oddsen på semifinalene, «vil» følgende ti låter kvalifisere seg fra hver av disse. Merk at Oddschecker ikke har egen rubrikk for semifinalene, slik at også denne er basert på vinnerodds:


Semi 1:

 1. Danmark
 2. Ukraina
 3. Russland
 4. Nederland
 5. Hviterussland
 6. Irland
 7. Serbia
 8. Moldova
 9. Estland
 10. Østerrike

 


 

Semi 2:

 1. Norge
 2. Georgia
 3. Aserbajdsjan
 4. San Marino
 5. Hellas
 6. Malta
 7. Finland
 8. Romania
 9. Armenia
 10. Sveits


Oppsummert har trioen Danmark, Norge og Ukraina bitt seg fast i toppen over noen uker. Imidlertid er Danmarks odds på langt nær like seierssikker, som Loreens forsprang i fjor på samme tid.

Del:
Relaterte artikler
EBU
2023: Alle låtene
Intervjuer
2023: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien