Den norske juryen offentliggjort

Under sendingen på lørdag offentliggjorde kommentator Olav Viksmo Slettan de fem utvalgte personene som fikk sitte i Norge sin jury i ESC 2013

 

Jurymedlemmene var som følger:

Sisi Sumbundu – Sangerinne fra Oslo. Soul som hovedsjanger. Har vært med på innspillingene tll flere norske artister; blant annet ESC-bidraget «Haba Haba» i 2011 (hun var også med til Düsseldorf) og Admiral P sin «Snakke litt». Hun har også sluppet flere singler selv og har deltatt i NRK sin «Stjernekamp».

Henning Solvang – Vokalist og gitarist, blant annet kjent under navnet Doom Perignon og har vært med i rockeband som Brut Boogaloo, Rejects og Thulsa Doom.

Martine Furulund – artist opprinnelig fra Sandefjord, kjent under navnet Martine Marbel. Skriver sine egne låter i sjangerne pop/soul/RnB. Har nylig sluppet en singel kalt «Happy» med OnklP. Debutplata er ventet våren 2013.

Simone Eriksrud – Også kjent som Simone Larsen. Vokalist i det norske bandet D’Sound.

Harald Sommerstad – Keyboardist i det norske bandet Minor Majority.

 

Disse fem personene hadde altså mye å si for resultatet fra Norge i årets Eurovision Song Contest. Det er hvertfall ikke mangel på erfaring fra musikkbransjen da alle fem er utøvende i en del av faget.

 

Kilder: NRK, www.martinemarbel.com, Wikipedia, Dagbladet, Rockipedia.no

 

 

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien