Fra nederlandsk jubel til gresk harme

Mens det bokstavelig talt har tatt helt av i Nederland etter lørdagens sølvplass, er grekerne dypt vonbrotne over en av sine dårligste plaseringer på årsti(d)er.

Her hjemme lå The Common Linnets på topp helt til i morgentimene tirsdag med Calm After the Storm. Det er er derimot ikke noe i forhold til mottakelsen hjemme i Nederland.

Skal vi tro hva Universal Music selv nevnet til bransjestedet Dutch Music Industry Magazine, sliter selskapet med å imøtekomme etterspørselen til duoens flunkende nye og og selvtitulerte album.

Intet album tidligere har vært i nærheten av de tallene Universal nå ser for The Common Linnets på landets egen iTunes-liste. De er også nummer to på Spotify, like etter … ta-da: årets Eurovision-utgivelse!

Oppmerksomheten har ført bidraget like til nummer 12 på iTunes liste for hele kloden.

I Hellas er det også fyr og flamme, men på den andre siden av skalaen. Både fans og en fan-site som Oikotimes, har absolutt ingenting til overs for landets 20. plass: Landets dårligste plassering siden 1998.

Oikotimes’ skribenter gikk så langt i å hevde at det nå var nok fra grekerne i Eurovision, og at landet nå trekker seg grunnet poengsystemet med femti prosents makt til profesjonelle juryer.

Det var da langt over streken, da Hellas’ nye kringkaster Nerit nokså raskt gikk ut og avkreftet det hele. De er triste og skuffede, men er høyst trolig tilbake på scenen i Østerrike i 2015.

Kanskje burde man heller ha spilt litt på humor, slik som Frankrikes Twin Twin?

I følge EscToday hevded de seg ikke bare avkledd med snaue to poeng og en sisteplass lørdag: De resterende klærne skal ha forsvunnet i folkmassen som møtte dem i Paris: Noe som førte til at de avfant seg med kun sokkene tilbake under et intervju med fransk TV lørdag kveld.

twin twin socks

Del:
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Relaterte artikler
Italia 2022
Intervjuer

2022: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2022
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien