Poll 2015: Andre oppdatering

Poll 2015 åpnet stemmeslusene for en god stund siden og vi kan nå telle opp 69 gyldige stemmer som gir oss et foreløpig resultat. Hvem leder og hvem er på bunn? Det finner du ut her!

 

Foreløpig resultat:

 

poll15resultat2

Slovenia har fortsatt en komfortabel ledelse foran Norge, mens Estland klatrer opp på pallen istedetfor Sverige. Spania har nå sneket seg inn i topp 10 og passerer snart Island. Makedonia har størst fremgang og går opp 11. plasser.

 

Følgende bilde viser hvilke bidrag dere sender videre fra hver semifinale og hvordan dere rangerer de direktekvalifiserte!

 

poll15resultat2 kval

Serbia og Hviterussland er nå ute av varmen i semifinale 1 og dere vil heller ha Makedonia og Ungarn videre. Semifinale 2 har de samme finalistene som tidligere. Samlet sett har de direktekvalifiserte beveget seg oppover listene.

 

Du kan fortsatt stemme på Poll 2015. Det kan du gjøre til og med søndag 17. mai kl. 23:59. Du kan gi dine stemmer under.

 

STEM HER/VOTE HERE

 

Poll 2015 er godt underveis, men vi trenger fortsatt DIN stemme! Hva venter du på? Si din mening og vær med på å påvirke resultatet!

Del:
Relaterte artikler
EBU
2023: Alle låtene
Intervjuer
2023: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2023
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien