Dag to av prøvene i Stockholm er i gang

Dag to av prøvene i Stockholm er i gang, og fire land har vært på scenen.

Tsjekkia: Gabriela Gunčíková med «I Stand»

Først ut i dag var Tsjekkia. Dette er første gang Gabriela Gunčíková setter sine bein på Eurovision-scenen. På seg hadde hun en lang hvit kjole. Fremføringen blir lyst opp av fargene blå og rosa, men starter med en svart scene. På LED-skjermene kommer det blomster, lik de Gunčíková bruker i musikkvideoen. Vindmaskinen er også med i siste del av fremføringen.

Kypros: Minus One med «Alter Ego»

Andre land ut var Kypros, hvor alle medlemmene i Minus One gikk kledd i svart. Under hele fremføringen vil det bli brukt mye lys og spotter samt lyseffekter på LED-skjermene. Også Kypros har med elementer fra musikkvideoen sin, denne gangen ulver.

Østerrike: Zöe med «Loin d’ici»

Østerrike har en spesielt fargerik fremføring i år. Hun gikk kledd i en ferskenfarget kjole. Bakgrunnen er den samme som i musikkvideoen. På slutten av fremføringen vil vindmaskinene bli slått på.  

Estland: Jüri Pootsmann med «Play»

Pootsmann entret scenen kledd i en blå dress. Scenen er lyssatt i rødt, svart og hvitt, med bilder av kort, dekorert med Pootsmanns ansikt, på gulvet. Under fremføringen viser han også frem ett hjerter ess-kort til kamera.

I ettermiddag skal fem land til på scenen, i tillegg til vertslandet Sverige.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien