Torsdag i Stockholm: Dagens første prøver

Torsdagens prøver er i full gang i Globen, og blant annet har vår egen Agnete vært på scenen for aller første gang.

For detaljer henviser vi til escNorges egen live-blogg fra pressesenteret -> , men her er en kort oppsummering fra dagens første gjennomkjøringer.

I dag skal de resterende landene fra andre semifinale i ilden. I formiddag har vi sett glimt fra Slovenia, Bulgaria, Danmark og Ukraina. Og nylig også Agnete og Norge:

Slovenia og Maanuella høres litt anstrengt ut fra hjemmekontoret, men får skryt fra pressesenteret. Hun benytter seg av mye grafikk på skjermene, mens en slags snurrestang-akrobat tar seg av «dansetrinnene». Her blir det endelig også pyro:

Bulgaria og Poli er denne sidens favoritt i Stockholm, men ligger litt under på oddsen. Vokalt er det som ventet meget bra, og igjen er grafikken absolutt verdt å holde et øye med. Sosiale medier koker etter denne fremførelsen, men fra pressesenteret ristes det på hodet over koreografien og Polis antrekk.

Danmark og de tre voksne guttene i Ligthouse X skulle visstnok forandre litt av sceneopptredenen fra den danske finalen, men det synes ikke stort der de står stødig bak sine tre mikrofoner. Vokalt greit nok gjennom skjermen, og kanskje ikke overveldende mottatt?

Ukrainas Jamala leverer. Selve låten er definitvt ikke populær blant fansen, men tradisjonen tror vokser et ukrainsk bidrag på scenen. Vakkert er stikkordene som gjentas, og der Bulgaria har rast nedover oddsen etter første gjennomkjøring – bykser Ukraina oppover og er nå nummer tre bak Russland og Frankrike.

For Norges opptreden se igjen våre live oppdateringer – samt egen artikkel.

Senere i dag får vi også blikk fra Georgia, Albania og Belgias gjennomganger.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien