Agnete med nordlys på scenen

Foto: escnorge.no

For to dager siden hadde Agnete sin første sceneprøve. Nå er andre prøve gjennomført, og det har blitt lagt til noen ekstra detaljer.

Under forrige prøve ble det kjent at danseren på scenen ikke skal være inne i boksen, men oppå. Det ble også kjent at scenen vil være blå under fremføringen, og at det vil bli brukt lyskastere med hvitt lys. Agnete vil også beholde den todelte hvite kjolen hun hadde på seg da hun vant MGP i februar. Ingenting av dette var forandret i dag. 

Agnete fremførte «Icebreaker» tre ganger. Under siste fremføring ble det også brukt pyro hver gang ordet icebreaker ble sunget. Temposkiftet i låta blir forsterket ved at hun har fått inn nordlys i bridgen før det siste refrenget. Stemmen var også på plass, og alt så ut til å sitte som det skulle.

13184551 10156768687555251 974001313 o

Foto: escNorge

ESC Nation Blog mener at Agnete bare sang sånn passe bra i dag, men at «hun så veldig fornøyd ut med seg selv». De reagerte også på at danseren forsvant mot slutten av showet. President i Grand Prix-klubben, Morten Thommasen, er enig med ESC Nation og skriver at «Agnete levere varene med bonus og full pakke. Deilig å se at de problemene hun har ikke har ett milligram effekt på det hun gjør på scenen.» Han mener også at Agnete aldri har sunget så bra, og at hennes fravær i Stockholm ikke vil ha noe som helst betydning.    

13170624 10156768687550251 1954126023 o

Foto: escNorge

Wiwibloggs poengterer at showet ikke er stort forandret, men at Agnete likevel klarer å være en stjerne på scenen. De liker antrekket, og sier at hun står i ro på scenen mens snøflakene flyr rundt henne på LED-skjermene. Med seg på scenen har hun bakgrunnsdanseren sin som tolker låten til et isende nytt nivå, skal vi tro Wiwibloggs.

De mener at til tross for hennes helse har hun klart å gjennomføre tre veldig sterke fremføringer i kveld, uten noen problemer, og at Norge kan gjøre det veldig bra i Eurovision hvis det fortsetter slik. Også folkene i salen, i pressesenteret og den norske delegasjonen har vært positive etter gjennomgangene. 

Gjennomføringene i kveld har med andre ord sett ut til å gå smertefritt for Agnete, og reaksjonene har vært svært positive. Om Norge går til finalen får du vite 12. mai.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien