MGP-billetter for escNorges lesere

 

Denne artikkelen er kun synlig for de av våre lesere som har registrert seg. Vi vil gjerne belønne våre mest lojale lesere. Derfor har vi i samarbeid med NRK fått mulighet til å tilby noen ekstra gode, og noe rabatterte billetter. Disse kommer til å bli revet fort unna, og det er førstemann til mølla som gjelder. Du får tilgang til billettene ved å klikke deg inn på denne linken: 

http://www.ticketmaster.no/event/522037?CL_ORIGIN=ORIGIN2

Finalen er 11.mars 2017 i Oslo Spektrum. Sendingen starter klokka 20.55 og varer til 23.15. Det er altså også neste år en lenger sending enn det vi har vært vant til. 

Dersom du får beskjed om at det ikke er billetter tilgjengelig er det dessverre ikke flere tilgjengelig i denne «kvoten». Alt håp er likevel ikke ute. Er du medlem av den norske Grand Prix-klubben kan du kjøpe billett via det medlemsskapet. Medlemmene skal ha fått mail om hvordan det salget foregår.

Siste mulighet er å kjøpe billett på helt vanlig måte fra Billettservice. Det er som regel gode billetter tilgjengelig om en er rask på avtrekkeren. Billettsalget startet i dag klokka 09.00. Disse billettene kjøper du ved å klikke på denne lenken

 

Del:
Relaterte artikler