Nathan Trent valgt for Østerrike

Den østerriske kringskaster ORF, har i dag valgt avsløre neste års representant for landet – valget er faldet på «newcomeren»; Nathan Trent!

 

Østerrike har valgt å holde kortene tæt til kroppen forut for neste års valg av representant. I dag kom så årsaken, for ORF har likesom i 2014 valgt, å finne deres representant interrnt, i samarbejde med musikeksperterne: Eberhard Forcher Christof Straub, har teamet hos ORF valgt, den unge stjerne fra den østerriske musik scene. På den bakgrunn ble han invitert til å sende et bidrag inn til ORF, som han ønskede skulle blive hans mulighet mod ESC 2017 – og det overbeviste dem, og derfor faldt valget på ham.

 

Nathan Trent er føtt i 1992 i Innsbruck , og har pt. begået sig indenfor sjenrene pop og R’n’B. Han har arvet de artistiske gener fra familjen, og han lærte allerede fra en tidlig alder, å spille på violin og piano. Faderen spiller profesjonelt violin hos Nasjonal Teatret i Innsbruck, så Nathan er praktisk talt vokset opp på teateret. Han deltok allerede som barn i skuespil og musicals, og han har derfor allerede en stor erfaring med å stå på scenen, og sangen har fra en ung alder, været en naturlig del av ham. Han har studert sang, skuespil og dans – og har derved taget den klassiske gang for å lære kundskapen, og modtager stadig undervisning i stemme styring.

 

11 år gammel, skrev han sin første sang. Årene har modnet den unge gutt, og han skriver og produserer selv sin musik i dag. Adskillige fagfolk har gjennom tiden, beskrevet ham som en person med store gaver og evner. Nnu kommer han til å stå på scenen i Kiev. Han er beskrevet som en karismatisk person, og holder det stik, vil han uten tvivl, komme til å tiltale mange fans og pressefolk.

 

Låten som Nathan kommer til å stille med i Kiev, vil bli presentert til februar.

 

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien