En uke til JOWST drar til Kiev

I dag er det en uke til JOWST pakker kofferten og drar til Kiev.

Og det er bare 4 dager til ESC-Norge sin nyeste medarbeider drar til sin 25 internationale finale. Og andre gang han tar denne turen til Kiev.

Sist lørdag var JOWST på besøk hos Grand Prix.klubbens vårtreff. Og de gjorde stor suksess, For makan til joviale og hyggelige unge menn skal man lete lenge etter. Og vi var så heldige at vi fikk ha verdenspremieren på en egen Europa-tour-video de har lagd til låten sin.

For øvrig fikk vi vite at Aleksander egentlig ikke var blant de vokalistene Joakim sendte låten sin tIl. Men, en av de som fikk låten mente at han ikke passet til låten. Derimot mente han at Aleksander burde passe perfekt til denne og bad han om å komme i studio og spille inn en demo. Og resten er historie.

Ellers så har du både plan A og plan B når det gjelder fremføringen. De skal ha fått ett slags OK fra EBU til å bruke den forhåndsinnspilte syntetiske vokalversjonen. Men, hvis mange av de andre deltagerlandene skulle finne på å klage og den klagen blir akseptert må de stille med «ekte» bakgrunns-korister som synger.

Hva det blir til får vil vel vente til de har første øving onsdag neste uke. Så for øvrig på Facebook at de øvde på en alternativ versjon hva det nå enn måtte bety.

Og kanskje øvde de på en egen JOWST-versjon av Fairytale. Den har de veldig lyst til å lage.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien