Oppsummering av dag 4 i Kiev

Fjerde dag med prøver er overstått og alle landene i den andre semifinalen har nå hatt sine prøver.

De siste landene i semifinale 2 har i dag hatt sin første gjennomkjøring på scenen i Kyiv’s International Exhibition Center. Dagens prøver omfattet San Marino, Kroatia, Norge, Sveits, Hviterussland, Bulgaria, Litauen, Estland og Israel.

Morten Thomassen blogger for escNorge fra pressesenteret i Kiev og han kan melde om litt rot og dårlig kjemi mellom artistene til både San Marino og Estland. Norge, Kroatia, Hviterussland og Litauen har stålkontroll på vokalen, mens det ble noen vokale feiltrinn hos partystemte Israel, men også hos Bulgaria som stiller med en meget sterk visuell fremføring. Det blir en knallgul kjole for sveitsiske Timbelle og ellers noen tekniske problemer hos de som styrer showet.

Det var store forventninger til Jowst og Aleksander sin prøve i dag og du kan lese mer om den her.

 

 Klikk på bildene for å se videoer av prøvene

 

 

 

 

 

 

 

 

Alle bilder: Thomas Hanses og Andres Putting/EBU

I morgen blir det en lang dag med prøver for de 15 første artistene fra semifinale 1 som da skal ha sin andre gjennomkjøring på scenen.
Hold deg oppdatert på escNorge.net og få med deg siste nytt fra Morten Thomassen på Blogg Kiev.

Del:
Relaterte artikler