Andre semifinale sang 15 – 18

Bare 4 låter igjen så er vi ferdig for i dag og tenke seg til jeg har vært her en uke nå. Tiden flyr når man har det gøy.

Bulgaria

Sin unge alder til tross så opptrer vår bulgarske venn Kristian som om han har tiår på baken som artist. Utstrakt bruk av visuelle effekter og upåklagelig vokal innsats og en innlevelse om virkelig sitter gjør nok at Bulgaria fr andre år på rad vi seile rett inn i finalen og også seile rett så høyt opp på den endelig resultatlisten også. Og denne påstanden gjør med ikke til uvenn med book-makerne.

Litauen

Om den kvinnelige vokalisten i Fusedmarc er fornøyd eller misfornøyd med å bli kalt Lille My av de tilstedeværende i Kiev som kjenner til Mummitrollet og karakterene der vites ikke. Jeg er i grunn redd for at det blir det mest interessante som vil sies om dem. Selv om det er greit nok vokalt er mine book-maker-venner og jeg enige om at denne låten bare virrer rundt uten ett skikkelig mål og de finner ikke frem til finale-utgangen.

Estland

Endelig en god gammeldags slagerlåt vil mange si. Laura og Koit er ikke bare lost i Verona, de er også lost på scenen i store deler av sangen og når de endelig i sluttsekundene finner hverandre blir det ganske søtt. Dette fremstår fortsatt ganske rotete fremføringsmessig på TV og det er vel mere den gode vokale jobben de gjør som får dem til finalen. Og det tror book-makerne også.

Israel

Sverige startet semifinale 1 med party å da kan ikke Imri fra Israel gjøre noe mindre når han har fått æren av å avslutte denne semifinalen. Her er det masse kjekkas-fakter ute å går. I tillegg har han klart å senke skuldrene litt så sjarmefaktoren har steget betraktelig. Det har det vokale også så dette mener alle involverte i hvem-går-til-finalen-bransjen gjør akkurat det.

Da ble de tre siste finaleplasene delt ut og så får vi se til neste uke om hvor rett jeg og book-makerne har. Her vil kvelden avsluttes med nordisk fest.

 

 

 

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien