Alexander Rybak hyller vinnerlåten med egen tolkning – til stor suksess

Det gikk ikke lang tid før Alexander Rybak hyllet vinnerlåten til Portugal på sosiale medier. I går ga han også ut sin egen versjon av låten, der han har skrevet en egen engelsk tekst. Videoen er nå sett nesten 1 million ganger!

Alexander Rybak er fortsatt godt kjent i ESC-miljøet og i mange europeiske land. Det vises godt etter at hyllestvideoen av Amar Pelos Dois nå har nådd nesten 1 million treff på bare ETT døgn! Alexander har laget sin egen engelske tekst – som ikke er en oversettelse av teksten i Amar Pelos Dois. Den flotte melodien i låten kommer også til sin rett i denne hyllesten. Videoen kan du se under.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien