Donkeyboy er ønsket av fansen til MGP. Hva svarer de?

Blant de artistene som er ønsket av flest lesere av escNorges sider til å delta i den norske Melodi Grand Prix-finalen er bandet «Donkeyboy». Av andre artister som har blitt ønsket av flere er JOWST og Reidun Sæther. Begge har sagt til oss i escNorge at de gjerne deltar igjen. JOWST sier at de er involvert i flere låter med tanke på Eurovision 2018, og antydet en låt med JOWST featuring Alexander Rybak. Reidun Sæther sier det ville vært dumt ikke å delta, men at det er avhengig av at hun har en låt som passer henne utmerket. Nå har vi spurt Donkeyboy om hvordan de stiller seg til å delta. 

Donkeyboy ble etablert i 2005. I 2006 var de en av finalistene i NRKs urørtfinale. Deres store kommersielle gjennombrudd kom i 2009 med singelen «Ambitions» hvor Linnea Dale sto for vokalen. Linnea Dale deltok i MGP i 2014 med låta «High Hopes». 

Donkeyboy ble den første artist som hadde fire låter inne på VG-lista samtidig. «Ambitions» lå ett år på VG-lista. Bandet fikk også to spelemannpriser i 2009. Deres så langt ferskeste singel er «Crazy something normal» som kom i 2014.

Nå er de altså en av de norske artistene som escNorges lesere ønsker til å delta i MGP.

Men det er ikke mye som tyder på at den delen av fansen som ønsker Donkeyboy i MGP får ønsket sitt oppfylt.

Til escNorge sier Donkeyboy helt kort at de snart skal slippe masse ny musikk i tiden som kommer selv, og at MGP derfor ikke er aktuelt for dem nå.

– Vi elsker å se på konkurransen, men vi ser ikke for oss å delta med det første avslutter Donkeyboy. 

Vi i escNorge fortsetter å kontakte de artistene som er ønsket av flest fans gjennom sommeren da vi ba om lesernes ønskeartister, vi vil også konakte NRK etterhvert for å få deres kommentar til lesernes ønskeliste. 

Del:
Relaterte artikler
MGP
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien