Måns Zelmerlöw sitter i 1 in 360-juryen

Juryen til talentprogrammet 1 in 360 er offentliggjort.

1 in 360 er San Marinos første nasjonale uttaking, og et samarbeid mellom det britiske medieproduksjonsselskapet 1 in 360 og den sanmarinske kringkasteren SMRTV. Nå har 1 in 360 offentliggjort juryen, som består av to tidligere Eurovision-deltakere. Juryen får ikke avgjøre konkurransen alene; det vil bli en miks mellom jury- og telefonstemmer når San Marino skal velge neste års representant.

Disse tre sitter i juryen:

  • Måns Zelmerlöw
  • Zoë
  • Dave Berry

Zelmerlöw har deltatt en rekke ganger i Melodifestivalen. I 2015 vant han Eurovision Song Contest for Sverige, og fikk være programleder sammen med Petra Mede året etter. Zöe representerte Østerrike i 2016, og endte på 13. plass i finalen. Berry er en britisk programleder og radio-DJ, som blant annet har ledet programmene The Hot Desk og Beat TV i Storbritannia.

Selskapet 1 in 360 har også avslørt at showet vil bli ledet av Nick Earles og Kristin Stein.

Bidragene vil offentliggjøres på 1 in 360s nettsider fra 1. november.

Del:
Relaterte artikler
MGP
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien