Har fått inn 16 bidrag

ERT har fått inn 16 bidrag til en nasjonal uttaking som vil bli holdt etter nyttår.

Tidligere i oktober gikk den greske kringkasteren ut og spurte landets plateselskap om hjelp til å få i stand en nasjonal uttaking. Plateselskapene fikk muligheten til å sende inn bidrag som skal kjempe om å bli Hellas’ bidrag i Eurovision 2018. Nå melder oikotimes at ERT har fått inn totalt 16 bidrag. Hvor mange av disse som får delta i finalen er ennå ikke gjort kjent, men det har tidligere vært snakk om mellom fem og sju. Skulle ikke de 16 bidragene være gode nok for ERT, vil det greske bidraget velges internt.

Nedenfor ser du noen av artistene ERT har mottatt bidrag fra. Vi gjør oppmerksom på at dette ikke er de innsendte bidragene.

 

 Aretí Ketimé

 

Panagiótis Tsakalákos

 

Vasilikí Stefánou

 

 Khristína Sálti

 

 Kyriakí Derémpei

 

Stereo Soul

 

Ketimé er kanskje best kjent for å ha fremført en låt under åpningsseremonien for sommer-OL 2004, men alle navnene er forholdsvis ukjente i Norge. Tsakalákos vant Greek Idol i 2011, og duoen Stereo Soul endte på tredjeplass i greske The X Factor i 2016. I tillegg skal en tidligere The Voice of Greece-deltaker ha sendt inn et bidrag. Det samme skal to tenorer fra det greske kringkastingsorkesteret ha gjort. 

Hvem som får delta i den nasjonale uttakingen gjenstår å se.

Del:
Relaterte artikler
MGP
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien