Australia velger internt i 2018 også

Australia gjør i disse dager seg klar til sin fjerde Eurovision-deltagelse. Og SBS Australia har nylig uttalt at som de tre foregående årene blir 2018-artisten valgt internt.

Siden Kiev-finalen har det vært snakk om at Australia ønsker å arrangere en nasjonal finale for å finne sin representant. Men det ser altså ikke ut til å skje til neste år. Men i et intervju til esctoday.com kommer det frem at SBS har klart et konsept for å velge bidrag, og at det er klart for å taes i bruk.
Så i 2019 er det mulighet for at Australia for første gang arrangerer en nasjonal finale.

Etter tre topp ti plasseringer med Guy Sebastian, Dami Im og Isaiah Firebrace er det knyttet stor spenning rundt valget av neste års artist. Som vanlig verserer det rykter om store navn som Kylie Minouge, Sia, Jessica Mauboy og The Veronicas. Tidligere Idol-deltager Ricki-Lee sa nylig i et fan-møte i sosiale medier at hun gjerne kunne tenke seg å delta i Eurovision. Men om SBS ser på henne som en aktuell kandidat vites ikke.

escNorge kommer tilbake med mer informasjon om Australias deltagelse i 2018 så fort det kommer flere detaljer om deres planer.

Del:
Relaterte artikler