Se dagens prøver fra Lisboa

Femte prøvedag i Altice Arena er unnagjort!

I dag hadde 15 av landene fra semifinale 1 sin andre prøvedag, deriblant storfavoritten Israel. Av andre forhåndsfavoritter var også Bulgaria, Estland og Tsjekkia i aksjon. Det har vært mye oppmerksomhet rundt Tsjekkias Mikolas Josef de siste dagene etter at han skadet ryggen under den første prøven. I dag var han tilbake på scenen – heldigvis uten de helt store krumspringene denne gangen. Artistene hadde kun 20 minutter til rådighet i dag. Nedenfor finner du et utvalg av dagens prøver, med såkalt «Exclusive Rehearsal Clips» – videoer som også viser hvordan opptredenene vil se ut i TV-bildet.

 

ASERBAJDSJAN:

 

 

 ALBANIA:

 

 

 TSJEKKIA:

 

 

 ISRAEL:

 

 

 ESTLAND:

 

 

BULGARIA:

 

 

 KROATIA:

 

 

 ØSTERRIKE:

 

I morgen står de direktekvalifiserte landene på scenen, og her knytter det seg store forventninger til særlig Frankrike, som ligger på en tredjeplass på oddsen. Med norske øyne blir det også spennende i morgen, da det er klart for prøvedag nummer to for vår egen Alexander Rybak. Han går på scenen kl. 12.40 norsk tid.

Vi i escNorge følger det hele tett i Lisboa, med live-chat på våre nettsider underveis.

 
Del:
Relaterte artikler