Dagens prøver fra Lisboa

Har du set dagens prøver? Ellers er rækken af alle prøverne her – de sidste 2. prøver fra første semifinale – de første 2. prøver fra den andre semifinale, og så fik de direkte finalister lov til å smake på scenen.

 

Dagens prøver avsluttede den 2. prøvedag for de sidste lande i semifinale 1, og det startede med Armenia. Derefter kom de første semifinalister fra den 2. semifinale i ilden igjen, deriblandt Norge og Danmark – sidst men ikke mindst, så ble det endelig tid for de sikre finalister: Frankrike, Italia, Spania, Storbritannia, Tyskland – og selvfølgelig vertsnasjonen, Portugal. Vær så god at nyte reisen gjennom dagens prøver – klippende fra andre prøverne, er ligesom i går, filmet som var det til tv-skjermene.

Armenia

 

Sveits

Irland

Norge

Cyprus

Serbia

Romania

San Marino

 

Danmark

Portugal

Storbritannia

Spania

Tyskland

Italia

Frankrike

 

Slut på gjennomgangen av dagens prøver – i morgen fortsetter prøvene fra den 2. semifinale, hvor bl.a naboerne fra Sverige, skal ha deres andre prøve kjøring.

 

  

 

 

Del:
Relaterte artikler