Siste justeringer gjort i Norges sceneshow

Foto: escnorge.no

Denne uka har Norge gjort unna sine separate prøver. Nå gjenstår fulle gjennomganger, juryfinale og selvsagt selve sendingen av Semifinale 2 torsdag 10.mai. Nå er de siste justeringer gjort i sceneshow og TV-produksjon. 

Rybaks første prøve tirsdag 1.mai ble veldig godt mottatt av både presse og spillselskaper. Etter denne prøven føk Norges låt «That´s how you write a song» opp til en andreplass på veddespill-sidene. Siden har Norge ligget stabilt på andreplass. 

Rybaks andre prøve ble ikke møtt av like store ovasjoner, og låta styrket seg ikke videre på oddsen, men vi beholdt andreplassen.

Fra enkelte hold ble det pekt på at at den andre prøven ikke var like vellykket som den første. Rybak har slitt med en liten forkjølelse, og blant annet svenske Tobben Ek, fra Aftonbladet  påpekte til escNorge at Rybak tydelig holdt litt tilbake, og sparte litt på stemmen. 

På de offisielle klippene fra den andre prøven så vi også en litt annen kameraføring. Noe som uroet en del som hadde sett også den første prøven. Mange spurte seg også hvorfor det var kuttet ut et pyro-element midt inne i Rybaks fele-solo hvor han gjør sitt signaturhopp. 

Vi i escNorge liker ikke å bekymre oss unødig over noe som helst, i alle fall ikke om Rybaks TV-opptreden så vi gikk rett til kilden og spurte den norske delegasjonslederen Stig Karlsen om dette. 

– Ikke noe av dette stemmer sier Stig Karlsen. 

– Det blir som i første prøve. Med kun minimale justeringer og forbedringer. Vi er superfornøyd!

31959503 10160178328005251 8330147872989249536 n

                                                                                                 Stig Karlsen, delegasjonsleder for Norge titter ut på Lisboa by night.

 

Så det blir altså fortsatt pyro, hoppende dansere framover mot kamera og flotte nærbilder av både Rybaks, Lisas og de andres sprudlende ansikter under «That´s how you write a song».

Under ser du klipp fra den første prøven. 

Norge opptrer som første nummer i den andre semifinalen. Går vi videre fra semifinalen vil det rett etter sending bli trukket i hvilken halvdel av finalen vi skal opptre. Deretter vil produksjonsteamet i Lisboa bestemme den endelige rekkefølgen. 

 

 

 

Del:
Relaterte artikler