Tipset: Helle Lund Olsen

Vi møtte henne under årets Melodi Grand Prix-finale, der hun til smil og gled ble dratt opp på scenen til sang og konfetti. Nå deler hun årets favoritter med dere lesere:

Og det var sannelig ikke enkelt å bestemme seg …


1. Sverige – Benjamin Ingrosso presenterer pop i verdensklasse. Kan ikke forstå annet enn at han med denne låten ender opp høyt på resultatlistene.

 2. Israel – Digger denne dama! Netta eier scenen og Europa kommer også til å elske henne!

 3. Frankrike – Frankrike sender virkelig et kvalietsbidrag i år. Dette er en sang jeg kommer til å lytte mye til også etter Eurovision. God melodi, dyktige vokalister og et godt budskap.

 4. Østerrike – Cesár sin stemme minner meg om Rag’n’Bone Man. I tillegg tror jeg låten hans kommer til å appelere til et bredt publikum.

5. Bulgaria – Mørk og herlig sang som jeg håper blir like bra på scenen.

6. Spania – Alfred og Ameia har i denne romantiske balladen en både en gnistrende kjemi og unike sangstemmer. I den nasjonale finalen var det virkelig en god opptreden, så jeg tror også at det kommer til å bli bra i Lisboa.

7. Finland – Saara Aaltos sangstemme og scenetilværelse har bl.a. tatt henne til en 2. plass i britiske X-factor. Jeg tror at årets Eurovision også kan føre med seg mye bra for vakre Saara. Låten, stemmen og showet blir en perfekt pakke – og ingen behøver lengre være redd for monstre!

8. Norge – Alexander byr så til de grader på seg selv! Med sitt smil, fiolin og sangstemme (som jeg synes har utviklet seg mye de siste årene!) tror jeg iallfall på topp 10 for Norge i år. Alexander har Europa i sin hule hånd, og med et sceneshow som høster massiv applaus i både øst og vest kommer dette til å bli et meget godt Eurovision for Rybak og Norge!

9. Tsjekkia – Mikolas ble alvorlig skadet under første generalprøve i Lisboa, men han er nå tilbake på føttene og klar for sin opptreden. Jeg håper at han får til å gjennomføre showet sitt som han har tenkt, for denne låten er HERLIG!

10. Kypros – Fuego! Eurovision behøver slik musikk! Og vi behøver Kypros som kan bidra med slik musikk. Jeg forutser en ellevill stemning i salen under Eleni sin opptreden!


Tusen takk til Helle for bdiraget!
Del:
Relaterte artikler