De siste semi-2 låtene har øvd igjen

Nok en lang øvingsdag er over og det er heldigvis den siste, for tro meg etter 6 dager begynner selv en ihuga fan å bli litt lei.

Det er landene fra Russland som til Ukraina på startlisten som har øvd for andre gang i dag.

Som i den første semifinalen sitter fremføringen bedre og også TV-messig ser ting bedre ut, men naturligvis noen skiller seg ut.

Og det går begge veier, la meg ta de som ikke får det til enda.

Både Australia og Russland er ikke helt oppe på det nivået de bør være vokal-messig. Heldigvis for dem skal de synge låten sin bare en gang og ikke 3-4 ganger om de gjør på øvingene.

Noen har tross alt låter som krever et stemmebånd som holder. 

Våre danske og svenske venner gjør sakene sine godt nok, men når det gjelder bør de nok skru opp intensiteten og energien det siste hakket.

Vår egen kar Alexander Rybak virket litt pjusk på skjermen, men han har ett egen opptredens-gen som sperrer ut all sykdom og annet rusk når han opptrer. Han nyter definitivt godt av den erfaringen å ha vært med før.

Og vinnersjansemessig kan faktisk det bli tungen på vektskålen neste lørdag. Men, det er fortsatt langt frem dit og mye kan skje. Og den norske delegasjonens mål akkurat nå er kvalifisering til finalen. Neste mål settes når det målet er oppnådd.

Andre som imponerte her San Marino. Det er noe veldig sjarmerende med det de foretar seg på scenen, på en veldig heldig dag kan det ta dem til finalen.

Showet til Moldova er uten tvil det mest kreative og heseblesende i år. Den gode stemningen i låten blir flott presenter på en småmorsom og underholdende måte på scenen.

Georgia klarer å levere en låt og fremføring som selv om vi ikke forstår språket i den gjør oss litt berørt. Vel, den berører meg og da er det jo håp om at andre berøres også.

Slovenia setter oss i party-stemning og her er det gjort ett grep i låten som vil på publikum til å våke skikkelig under sendingen.

Noe sier meg at det blir litt lettere å tippe hvilke 10 låter som tar seg til finale fra denne semifinalen, men du er flink uansett hvis du klarer å tippe rett.

 

Del:
Relaterte artikler