Intervju med Ingrid Berg Mehus

Foto:NRK

Ingrid Berg Mehus – Feel
Tekst og melodi: Ingrid Berg Mehus, Bjørnar Hopland og Anthony Modebe

Ingrid Berg Mehus er 31 år gammel og kommer fra Jessheim, men bor i dag i Oslo. Hun har skrevet MGP-låten sin sammen med ektemannen Bjørnar Hopland og Anthony Modebe.

Ingrid var 7 år da hun fikk sin første fiolin, og hun begynte å spille i Nannestad spellemannslag. Hun gikk på musikklinja på Lillestrøm Videregående skole og har senere studert blant annet klassiske studier på Barratt Due. I 2009 ble det kjent at hun var jenta Alexander Rybak sang om i sin «Fairtytale» og da vi traff Ingrid på artistlanseringen den 25. januar hadde hun dette å si:

Ingrid har i flere år jobbet som nattklubb-fiolinist. Hun spilte over hele Norge og i utlandet, og hun varmet blant annet opp for David Guetta i Oslo Spektrum i 2010. Etter en pause fra klubbscenen har Ingrid nå gått tilbake til sine musikalske røtter og i 2018 ga hun ut en EP med improvisert musikk sammen med Thomas Enger.
I en live stream vi gjorde med Ingrid forteller hun om hvordan veien hennes har vært fra hun sendte inn låt til hun ble en av årets MGP-finalister og hva hun ønsker folk skal sitte igjen med etter hennes opptreden i Spektrum. Se streamen i dette klippet fra ca. 39:00 minutter:

Ingrid Berg Mehus fremfører Feel med startnummer 6 i MGP-finalen lørdag 2. mars.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien