Finale i Söngvakeppnin på skuddårsdagen 2020

Den islandske fjernsynskanalen RUV har i dag offentliggjort datoene for sin nasjonale finale Söngvakeppnin 2020. Vinneren av denne konkurransen vil representere Island i Eurovision Song Contest i Rotterdam. Som i år vil fem låter neste år kjempe i hver sin semifinale om å komme videre til den store finalen i Laugardalshöll idrettsarena på skuddårsdagen lørdag 29.februar 2020. Semifinalene vil finne sted i Háskólabíó den 8.februar 2020 og den 15.februar 2020. RUV har også i år forbeholdt seg retten til å kunne velge én joker til finalen fra de ikke-kvalifiserte låtene

Foto: RÚV

Fra i dag av og frem til 17.oktober 2019 er det åpnet for innsending av låter til neste års islandske uttagning. Mer info finnes på https://www.ruv.is/songvakeppnin

I semifinalene må låtene fremføres på islandsk. I finalen skal låtene fremføres på det språket som låten er tenkt fremført i Eurovision Song Contest i Nederland i 2020.

Del:
Relaterte artikler
MGP
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien