Blas Cantó skal representere Spania

For bare noen minutter siden ble det avslørt på spanske nyheter at artisten som skal representere Spania i Eurovision Song Contest 2020 er Blas Cantó! Han har blant annet hatt en hit med låten Él no soy jo i 2018 som er sett hele 65 millioner ganger på YouTube.

Blas Cantó eller Blas Cantó Moran som han heter ble født i 1991 og vi kjenner han tidligere fra gruppen Auryn som deltok i den spanske finalen i 2011. Han har også tidligere prøvd å representere Spania i JESC i 2004. Han har de siste årene satset solo.

Det er ikke kjent enda hvilken låt han skal stille med i Rotterdam. Under kan du høres hans hit fra 2018.

Del:
Relaterte artikler
MGP
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien