Ungarn: Eurovisionbidrag tiårets mest spilte på radio

Ungarn er dessverre ikke med oss til Rotterdam, men det betyr ikke at Eurovision ikke setter sitt preg på landet.

I dag kunne nemlig den ungarske låtforeningen(MAHASZ) avsløre at landets bidrag til Eurovision i 2011, What About My Dreams er tiårets mest spilte låt på ungarsk radio. Det er den ungarske versjonen av låten Szerelem Miert Mulsz, som har blitt mest avspilt.

Kati Wolf var storfavoritt foran Eurovision i 2011, men dalte fort på bettinglistene da prøvene hennes ikke levde opp til forventningene. Hun tok allikevel landet til finale, og endte der et stykke ned på resultatlisten. Men etter Eurovision, har Kati sin karriere virkelig fått medfart, og hun har siden gitt ut flere låter som har gjort det bra.

https://www.facebook.com/WolfKati/photos/a.175189765847903/3085362931497224/?type=3&theater

Til media sier Kati selv at hun er virkelig stolt av låten og at den er mest spilt på ungarsk radio dette tiåret. Hun takker også låtskriverne Rackonzai Victor, Racz Gergö og Gezsti Peter. Kati ble internt valgt til å representere Ungarn i 2011 på grunn av låten og dens hitpotensiale.

Også på listen over mest spilte låter på ungarsk radio dette tiåret finner man landets bidrag i 2012, Compact Disco og 2014, Andras Kallay Saunders.

Del:
Relaterte artikler
MGP
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien