MGP-cruise med KEiiNO på Stena Saga

Innlegget og reisen er ikke sponset eller betalt av Stena Saga
Har du lyst på et cruise på bøljan den blå? Få deg et lite avbrekk fra hverdagens stress, og slappe helt av samtidig som du synger låtene til KEiiNO for full hals? Nå kan du få en god pris på Melodi Grand Prix Cruiset med Stena Saga mellom Oslo – Frederikshavn tur/retur.

Det er på «Danskebåten» det skjer

Danskebåten kjent fra TVNorge-serien med samme navn

Lørdag den 25. januar går nok en gang «Danskebåten» kjent fra TVNorge-serien med samme navn ut fra Vippetangen i Oslo, med destinasjon den nordjyske byen Frederikshavn i Danmark. Og denne lørdagen er det ikke et hvilket som helst cruise som avgår fra Oslo, men et Melodi Grand Prix-cruise!

Ombord på cruiset vil selveste KEiiNO være med for å lage god stemning nedover Oslofjorden og ut på det åpne hav. Sammen med KEiiNO som vil synge sine låter, vil den norske draggruppen Quuentastic, og «Berit Bislett» synge kjente norske sanger fra Melodi Grand Prix sin rike, lange 60 år gamle historie.

Men det krasjer med Midt-Norge sin delfinale?

Det er ikke noe problem i det hele tatt. Stena Line har lovet at delfinalen skal sendes live ombord i Riva Bar, så du slipper å misse én eneste delfinale. Du får sett den ombord med andre fans, og samtidig få med deg alt det andre som skjer! Tenk å kunne få sett delfinalen på en stor skjerm, for å så få høre KEiiNO live rett etterpå med noe godt i glasset.

Info om Melodi Grand Prix Cruiset:

Dato: Lørdag 25. – søndag 26. januar 2020 (24t cruise)
Avgang Oslo: 19:30 (25/1)
Ankomst Oslo: 18:30 (26/1)
Artister ombord: KEiiNO, Queentastic, Berit Bislett
Blir delfinalen til Midt-Norge vist ombord? Ja!
Link til arrangementet: https://bit.ly/36lmbrj

Vi i escNorge vil ønske alle som skal reise, en riktig god tur. Undertegnede blir selv å se ombord på Stena Saga, og håper flere vil bli med ombord!

Hør alle KEiiNO’s låter i spillelisten under!


Del:
Relaterte artikler
MGP
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien