Her er deltakerne i delfinale 2

Hvem av disse vinner på lørdag? Hun med rosa hår er bookmakernes favoritt. Foto: Alexander Gjørøy / escNorge.no

Tore Petterson, Anna Jæger, Rein Alexander og Kim Wigaard & Maria Mohn skal delta i den andre delfinalen på lørdag.

Tore Petterson – «The Start of Something New»

Foto: Alexander Gjørøy / escNorge.no

Tore er kanskje best kjent som dommer i Skal vi danse, men før dommerkarrieren på har han vært å se i suksesserien Sofa på NRK og Farmen kjendis på TV 2. I 2015 tok han og kompisen Adam med seg sofaen til Melodi Grand Prix. I tillegg til å være komiker, dansedommer og foredragsholder er Tore også artist, og nå skal han debutere i Grand Prix med «The Start of Something New».

Anna Jæger – «How About Mars»

Foto: Alexander Gjørøy / escNorge.no

I går avslørte NRK av Anna Jæger er en av deltakerne i den østnorske delfinalen. Låten hun skal delta med heter «How About Mars». Jæger er kjent fra TV 2-programmet The Voice.

Rein Alexander – «One Last Time»

Foto: Alexander Gjørøy / escNorge.no

Rein Alexander har vokst opp i en musikalsk familie, og har sunget i Sølvguttene og spilt i Tryllefløyten på Den Norske Opera. I 2003 ble han kåret til vinner av musikkprogrammet Kjempesjansen på NRK. Senere har han spilt flere roller på scenen, og nå er han endelig klar for Melodi Grand Prix med «One Last Time».

Kim Wigaard & Maria Mohn – «Fool For Love»

Foto: Alexander Gjørøy / escNorge.no

Kim Wigaard har vært å se i Idol og The Voice på TV 2, og gitt ut låt med Sandra Lyng. Også Maria Mohn har vært å se i Idol, både i 2003 og 2011. Hun har siden 2010 gitt ut to album, og prøvd seg som teaterskuespiller. Nå stiller Kim og Maria opp med låten «Fool For Love» i Øst-Norges delfinale i Melodi Grand Prix.

Direkte til finalen
I tillegg skal brødrene Didrik og Emil Solli-Tangen fremføre «Out of Air» i samme delfinale. Dette bidraget er et av de fem direktekvalifiserte til finalen i Trondheim.

Den andre delfinalen i MGP 2020 finner sted i H3 Arena på Fornebu lørdag 18. januar. Følg escNorge på Facebook for flere bilder, intervjuer og nyheter!

Vi møtte artistene kl. 08:00 i morges:

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien