Blogg: Utenlandske bookmakere har tro på norsk topplassering i Eurovision

Dette er et blogginnlegg skrevet av Anders M. Tangen

Det er selvsagt veldig tidlig å spekulere i hvordan Norge vil gjøre det i årets Eurovision. Det kan jo være lurt å vite hvilken låt vi velger å la oss representere med, og ikke minst vite mer om hva våre konkurrenter stiller opp med.

Men siden vi nå, etter fem delfinaler, har hørt samtlige låter som konkurrerer i Norges nasjonale finale så gir det en viss pekepinn om hvilken tillit og tiltro spillselskapene har til låtene våre.

Dersom spillselskapene, etter å ha hørt alle låtene, hadde hatt oss langt nede på listene ville det vært et klart signal om at de ikke har særlig tro på at låtene våre har potensiale til en topplassering.

Men situasjonen er altså motsatt. Etter at de siste låtene kom i går er Norge i stigning på oddsen, mens Sverige har en synkende tendens. Akkurat nå har spillelskapene Norge på en tredje plass. Bare Russland og Italia ligger foran oss.

Likevel, vi skal ikke legge for mye i dette! Men det er lov å glede oss over at helt i utgangspunktet er spillselskapene veldig positivt innstilt til våre finalelåter i år.

Følg oddsen selv her: https://eurovisionworld.com/odds/eurovision

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien