Blogg: RadioRiks Oslo med fokus på MGP 2020

Dette er et blogginnlegg skrevet av Knut Borgan

Lokalstasjonen RadioRiks Oslo har denne vinteren dekket Melodi Grand Prix med ukentlige sendinger og aktuelle gjester i studio.

Programmet «E-riks Onsdag» har de siste ukene hatt besøk av mange av årets MGP-deltakere, såvel som escNorges egen Anders M. Tangen. «E-riks Onsdag» fokuserer primært på norsk musikk og norske artister, og har denne sesongen tatt Melodi Grand Prix på høyeste alvor! Onsdagskveldene så langt i 2020 har vært fylt av MGP-musikk, hyggelig MGP-snakk og ikke minst svært så aktuelle gjester.

Programlederne Erik Mohn og Knut Borgan har hatt gleden av å ha besøk av gjester som Kim Wigaard og Maria Mohn fra delfinale 2/ Øst-Norge, Midt-Norge og delfinale 3 ble representert av Sie Gubba mens delfinale 4 og Vestlandet ga besøk av nå finaleklare Magnus Bokn. Programlederne har også blitt gjestet av publikumsfavoritten Ulrikke Brandstorp i studio midt i innspurten til premierevisningen av hennes «Attention» sist lørdag. Erik Mohn er primus motor og programleder for «E-riks onsdag» og sier til escNorge: «Det er fantastisk å se at alle disse artistene prioriterer å besøke oss midt oppe i forberedelsene til årets MGP. Vi har bevisst satset på dekningen av årets MGP, og vi mener at gjestelista denne vinteren viser at vi har lykkes med å vise at lokalradioen lever i beste velgående. Dette gir absolutt mersmak og motiverer oss til videre innsats, og vi planlegger mer av både MGP- og ESC-stoff fremover.»

Denne onsdagen 5.februar kl. 21.00 er det delfinale 5 og Nord-Norge som står i fokus. Elin and the Woods er bekreftet til studio og det ryktes at Jenny Jenssen også kommer innom i løpet av kvelden. Kevin Boine skal nok også gi lyd fra seg i løpet av sendinga, i tillegg til andre norske musikere har meldt sin ankomst denne kvelden.

Torsdag 6.februar kl. 21.00 kliner «E-riks Onsdag» til med en ekstrasending, nemlig «E-riks onsdags torsdagsspesial», dette blir en direktesendt MGP-spesial hvor årets MGP-sesong oppsummeres halvannen uke før finalen i Trondheim 15.februar. Brødrene Emil og Didrik Solli-Tangen er finaleklare, og gjester RadioRiks denne torsdagskvelden. Det blir også andre gjester med engasjement for MGP, så her ligger alt til rette for to timers radiosending med god stemning og musikk!

«E-riks Onsdag» vil også lage en totimers ESC-spesial når alle deltakerland har valgt sine bidrag og vårens vakreste eventyr nærmer seg. «E-riks onsdag» hører du på RadioRiks Oslo, FM 101,1 i Oslo-området, på DAB og på nett her; http://www.radioriksoslo.no/radiospiller/ Tidligere sendte sendinger ligger klare til gjenlytt hos https://soundcloud.com/search?q=e-riks%20onsdag

God stemning i studio hos programlederne Erik Mohn (sittende), og Knut Borgan samt finaleklare Ulrikke Brandstorp og Magnus Bokn
Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien