Kypros sin låt er sluppet!

Sandro Nicolas har siden november vært klar som artisten som skal representere Kypros i Eurovision Song Contest, men sangen ble først annonsert i dag.

Foto: CyBC

Sandro Nicolas (Alessandro Rutten) er født i 1996 i Tyskland. Han har en amerikansk far og gresk mor, noe som gjør til at han mestrer både tysk, gresk og engelsk språk. I en alder av 15 år startet han skrive egne sanger. Han deltok i den tyske varianten av The Voice i 2018, men det var først i 2019 han begynte å bli kjent under artistnavnet Sandro Nicolas, da han deltok i New Wave festivalen som holdes i Sochi i Russland.

Kypros har aldri vunnet Eurovision Song Contest siden de startet å delta i 1981, men de fikk en andreplass i 2018 med sangen Fuego, fremført av Eleni Foureira. Vil de på sitt forsøk nummer 37 klare å dra seieren i havn?

Vi ønsker Sandro og Kypros lykke til, med sangen dere kan se her:

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien