Nå nærmer det seg!! Dette skjer i helgen!

Snart er kabalen til hvem som skal opptre i Rotterdam klart. Mandag 9 mars skal alle bidrag være valgt, det betyr at det kommer til å skje mye i helga. Vi er her for å oppdatere deg på hva som skal skje, og hvor du kan se alt!

Dette skjer på lørdag.

Bulgaria:
I morgen vil Bulgaria slippe låten artisten Victoria skal fremføre i Rotterdam. Låta heter «Tears Getting Sober». Låten blir offentliggjort klokka 0900.

Sverige:
Så er det endelig på tide med finale av Melodifestivalen i Sverige! Her skal 12 artister ut til dyst. Finalen starter lørdag 7. mars klokken 2000. Favorittene til å vinne er The Mamas, Anna Bergendahl, Dotter og Hanna Ferm. Som man ser kan det bli kvinnenes år i Sverige. Les mer om dette her.
Se finalen av Melodifestivalen her.

Danmark:
I morgen er det også finale av den danske Melodi Grand Prix. Her skal 10 artister ut og kjempe om å bli Danmark sin representant til årets Eurovision Song Contest i Rotterdam. Konkurransen starter lørdag klokken 2000. Storfavorittene før finalen er Ben & Tan og Jasmin Rose ft. RoxorLoops. Tidligere i dag ble det bestemt at finalen går uten publikum på grunn av Corona-viruset. Les mer om dette her.
Se finalen av Melodi Grand Prix Danmark her.

Finland:
I morgen er det også finale i den finske nasjonale utvelgelsen UMK. Finalen starter klokken 2000. Her vil 6 artister kjempe om seieren. Storfavorittene for å representere Finland til årets Eurovisionfinale er Erika Vikman og Aksel Kankaanranta.
Du kan se finalen av UMK her.

Portugal:
Den siste finalen som går av stabelen i morgen er finalen av Portugal sin nasjonale utvelgelse Festival da Canção. Etter to semifinaler har 4 stykker har gått videre fra hver sin semifinale er nå 8 bidrag klare for å kjempe om å kunne bli Portugal sin representant i Rotterdam.
Se finalen av Festival da Canção her:

San Marino:
San Marino offentliggjorde fredag 06. mars at artisten Senhit skal delta for San Marino. I år arrangeres det en mini nasjonale finale ved det faktum at alle som vil kan stemme på de to låtene «Freeky!» og «Obsessed» som kjemper om å bli sunget i Rotterdam.

Det kan du gjøre fra lørdag 7.mars klokken 09:00 og det gjøres via denne linken: https://www.senhit.com/eurovision

Husk å besøk denne nettsiden og gjør din MGP-plikt, du kan stemme frem til midnatt søndag 8.mars.

Dette skjer søndag.

Nord-Makedonia:
Søndag kommer Nord-Makedonia til å slippe låten artisten Vasil skal synge i Rotterdam. Låten Vasil skal synge heter «You».

Det er også noen land som mangler å slippe låtene sine før mandag den 09. mars. Dette er:

Malta:
I starten av februar vant Destiny Chukunyere X-Factor Malta. Låta hun skal synge har ikke blitt sluppet enda.

Les mer om Destiny Chukunyere her:

Russland:
Russland gikk ut den 2. mars med at gruppen Little Big skal være Russland sin representant til årets Eurovision Song Contest med låta «Uno Dos Quatro». Låta er ikke sluppet enda.

Les mer om Little Big her:

Aserbasjdjan:
Den 28. februar gikk Aserbasjdjan ut med at artisten Samira Efendi skal representere landet til årets konkurranse i Rotterdam. Låten er ikke sluppet ut enda.

Les mer om Samira Efendi her.

Så nå er det bare å holde tunga rett i munnen, så skal vi hjelpe deg med å få med deg alt som skjer! God helg!

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien